Sulfatim Timișoara – cu gândul la construcții

constructii si utilaje de inchiriat cu Sulfatim Timisoara
Aspecte de la turnarea platformei de beton Retim Timisoara

Mâine, 10 iulie, dacă totul merge bine, ar trebui să întindem și ultimele două hobane de la noul pod de peste Mureș de la Arad. Este o dovadă a faptului că, așa cum am subliniat și în postările noastre anterioare, Sulfatim Timișoara nu este doar un parc cu utilaje de închiriat. Adică veniți la noi doar când aveți nevoie de o macara sau să contractați un transport agabaritic! Suntem pe cale de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători în lucrările de construcții civile din Timișoara.

Sulfatim Timisoara la noul pod peste Mures construit la Arad
montarea unei hobane la podul peste Mures

Ne dorim să ajungem în postura în care tot ce se construiește important în această parte a țării să aibă și o parte din contribuția noastră. Aceasta pentru că putem acoperi cele mai importante etape din lucrările de construcții sau servicii de ridicat ori transport.

Noul pod peste Mureș

Noul pod peste râul Mureș are o lungime de 295 de metri și o lățime de 23,5 metri și este prevăzut pe fiecare sens cu câte o bandă de circulație, o zonă de siguranță, o pistă de biciclete și trotuar. Structura de rezistență însă va permite, pe viitor, dacă va fi nevoie, posibilitatea de extindere cu câte o bandă de circulație pe fiecare parte. Nu în ultimul rând, poiectul propune inclusiv iluminarea arhitecturală a podului.

macarale si transporturi agabaritice pentru noul pod peste Mures
Vezi un film cam cum arata noul pod de la Arad la construcția căruia a contribuit și Sulfatim Timișoara

Este una din lucrările de construcții poduri la care suntem bucuroși că am luat parte în subantrepriza celor de la PAB Romania.

Noua platformă betonată a Stației de Sortare Retim Timișoara

Este o lucrare de care suntem foarte mândri! Am realizat o într-un timp relativ scurt și practic i-am dat o nouă viață. Stație de reacție la incendiu care rezistă la foc timp de 90 de minute, ușă ignifugă, astfel încât „să țină” până la sosirea pompierilor.

aspecte din constructii turnatre platforma de beton la Retim Timișoara
aspecte de la turnarea platformei de beton la Stația de sortare a deșeurilor Retim Timișoara
statia de sortare betonare la final cosntructii Sulfatim Timisoara
Vezi finalul betonării…

Instalația electrică a fost refăcută în totalitate, acum existând și banala centură de împământare. Mai mult, am introdus un sistem de încălzire a țevilor astfel încât acestea să nu înghețe în timpul iernii.

Vom reveni când terminăm complet (inclusiv stația de pompare), până atunci vă invităm să vedeți câteva imagini de genul înainte și după…

lucrari de instalatii in constructii la Retim Timisoara
instalatii in constructii, statia de prevenire si stingere incendii
instalatii in constructii executate de Sulfatim Timisoara
Sulfatim Timisoara executa instalatii in constructii, vedere de la Retim

Mai multe materiale filmate pe contul Sulfatim de de Youtube

Scurt portofoliu de lucrari in construcții cu Sulfatim Timișoara

Macarale de închiriat

Excavatoare și buldozere de inchiriat