Primăvara în construcții, la Timișoara

onstructii pasarela Gelu cu macara Sulfatim Timisoara
Pasarela Gelu; lucrari de constructii in Timisoara

Există o adevărată tendință de renovare și reabilitare a spațiilor pentru a corespunde și obține avizele ISU. În acest sens se execută lucrări de mici renovări, construcții de mică amploare. Practic, se pun în acord cu normele ISU cât mai multe clădiri și spații de utilitate publică. Sulfatim Timișoara se află și ea angrenată în această sferă. Dar nu numai…

Pasarela Gelu aproape de finalizare

Macaralele noastre nu stau degeaba, lucrează la pasarela Gelu din Timișoara. Asta dacă doreați să aflați ce mai facem. Nu stăm! Tragem tare, utilaje și tehnicieni ca să terminăm cât mai devreme în primăvara aceasta. Va fi una dintre cele mai faine lucrări la care am participat.

În acest moment s-afinalizat montarea structurii metalice. (Dacă vreți să vedeți ce se poate face cu o macara Liebherr urmăriți un reel pe Faebook al viceprimarului Ruben Lațcău. Este chiar cel cu montarea tablierului.

Pasarela Gelu va fi un pod modern, larg și accesibil. Enel, în această perioadă, își montează cablurile pentru iluminat. Am putea spune despre Pasarela Gelu că va avea o lățime cuprinsă între 5,4 și 8 metri. O mică zonă verde în centrul acesteia, cu 14 arbori pitici plantați în ghivece. Alăturat vor fi și 40 de frasini.

Vă reamintim că valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 12 milioane de lei. Adică aproximativ 2,6 milioane de euro. Pasarela, care face legătura între străzile Crizantemelor și Gelu, a fost construită în 1949. De atunci nu a mai fost reabilitată complet niciodată.

Aici lucrăm cu macara de tip Liebherr.

» Vezi ce macarale avem inclusiv de închiriat

Vezi video cu stadoul lucrarilor https://www.youtube.com/watch?v=VHYwH-8NJ_E

Construim, reparăm și renovăm „Olimpia”

Lucrăm și la sala Olimpia, respectiv sala „Constantin Jude”, aceasta din urmă fiind denumirea ei actuală. Aici, urmărim să facem lucrări de renovare-reabilitate, acestea având un obiectiv bine definit. Respectiv facem lucrări de reparații și construcții astfel încât sala să aibă condiții corespunzătoare de joc și protecție. Lucrările pe care le execută Sulfatim Timișoara vor conduce la obținerea avizului ISU.

reparatii constructii la sala olimpia timisoara
Reparatii la sala Olimpia din Timisoara

Trebuie remarcat totuși că la „Olimpia” executăm lucrări de construcții fără a impune modificări de program pentru evenimente sau competiții. Altfel spus, vom lucra în paralel cu evenimentele. Ne adaptăm. Desigur că unele activități se vor suprapune și vor crea poate inconveniente. Suntem însă convinși că le vom depăși.

Am vrea ca tot ce construim sau reparăm/renovăm la sala Olimpia să terminăm până la sfârșitul anului.

» Lucrări de reparații la Sala Olimpia