Imagini din Timisoara; noaptea, tramvaie vechi și macarale

tramvai mutat cu macara

Desigur că vedeta acestei pagini este tramvaiul vechi. Dar trebuie să recunoaștem că așezarea lui, în locul de unde să poată fi vizionat de către public, nu s-ar fi putut face fără macara.

Oricum, puteți vedea acest tramvai (și nu numai) așezat în centrele de interes turistic ale orașului. Ca parte a manifestării de amploare din Timișoara, respectiv aceea de Capitală Europeană a Culturii 2023.

În galeria de mai jos aveți ocazia să vedeți imagini la care (poate) nu v-ați fi gândit. Fotografii cu tramvaie vechi și macarale Liebherr realizate în timpul montajului. În timpul transportului de la Muzeul Corneliu Mikosi și principalele piețe din Timișoara: Unirii, Traian, Libertății…

Fotografiile nu sunt sortate într-o anumită ordine. Acestea doresc doar să vă dea o impresie despre munca neștiută, noaptea, când majoritatea oamenilor se odihnesc. Și dacă vreți să vedeți mai multe din activitatea firmei noastre, vă invităm să vedeți și canalul nostru de Youtube.

Sulfatim SRL din Timișoara vă oferă o gamă largă de utilaje de închiriat: macara, excavator, auto-basculante, buldozer. Oferim de fapt cam tot ce aveți nevoie în lucrările de construcții. Dacă vă interesează puteți accesa paginile specifice. De exemplu, avem o ofertă foarte consistentă în pagina cu macara de inchiriat.

Dar nu numai atât, Sulfatim execută inclusiv lucrări de constucții; instalații electrice, sanitare, de încălzire. Lucrăm în regim de antreprenor sau subcontractor. Vedeți o galerie de imagini cu lucrări de construcții executate de Sulfatim SRL din Timișoara.